Run This Town op tv!

Run This Town op tv!

TV-programma ‘Geloof en een Hoop Liefde’

Zoals u waarschijnlijk niet ontgaan is, staat Drachten binnenkort centraal in het EO televisie programma ‘Geloof en een hoop liefde’. In het kader van dit programma heeft de Evangelische Omroep ook een reportage gemaakt over Elza. Er komen verschillende facetten van haar leven aan bod in meerdere interviews verdeeld over meerdere uitzendingen. Zo is er bijvoorbeeld ook gefilmd bij Salvation Dance Centre tijdens de danslessen. Deze opnames worden uitgezonden op dinsdag 29 maart op NPO 2 tussen 18:00 en 19:00 uur.

Het andere interview en de reportage over de Salvation avond in Champino is te zien op vrijdag 1 april op NPO 2 om 18.10 uur.

EO Radio 5

Naast de twee uitzendingen op de televisie is Elza ook benaderd voor het radio programma ‘Thuis op 5’ uitgezonden op Radio 5.
Presentatoren Henk van Steeg en Petra de Joode gaan op zoek naar smakelijke geschiedenisverhalen, stadse zaken, slimme luisteraars en brengen natuurlijk hoopvolle muziek! Tegelijkertijd met het televisieprogramma ‘Geloof en een hoop liefde’ staat ook onze plaats Drachten centraal in het radioprogramma ‘Thuis op 5’.
Op donderdag 31 maart rond 23:50 uur verteld Elza over haar leven en zal ze nog een bemoediging meegeven vanuit de Bijbel.

Je kan dit terug luisteren op: http://www.eo.nl/radio5programmas/thuis-op-5/fragment/artikel/dagsluiter-elza-postma/

Kijk voor meer informatie over dit alles op www.eo.nl/geloofeneenhoopliefde

 

 

Nieuw hier?

Wil je een avond bijwonen of een activiteit bezoeken, kortom proeven wat wij doen?