Revival Meeting met Arleen Westerhof

Revival Meeting met Arleen Westerhof

Wauw! Wat hebben we een geweldige Revival Meeting achter de rug. Wat was het gaaf om samen God te zoeken en connectie te leggen met elkaar. Spreekster Arleen kwam ons aanvuren en bemoedigen. God wil bewegen in Nederland en Hij wil dat sámen met ons doen. Nu is de tijd! Het is belangrijk om stappen te zetten in geloof en zo deden we dat ook in deze meeting: profeteren kun je leren. Wat bijzonder om naar God’s stem te luisteren en elkaar op die manier te bemoedigen. Onze harten werden aangeraakt zoals niemand anders dan Jezus dat doet.

Profeteren kun je leren! Arleen had het over hoe belangrijk het is om ‘uit je hoofd te komen’ en ook écht een stap te zetten in je geloof. In onze meeting was dat: laten we naar God’s stem luisteren voor elkaar! Mensen werden geraakt en bemoedigd zoals de stem van Jezus dat als geen ander kan doen. Wát een voorrecht om God’s kinderen te zijn en in directe connectie te staan met Zijn hart en stem! We geloven in wat God wil doen in Nederland en daarnaast ook écht hier in het Noorden.

Heb je een hart om God’s Koninkrijk te zien in je eigen leven en dat van levens om je heen? Laat je toerusten en kom met ons connecten in de meetings. See you soon!

Bekijk hier de foto’s van de meeting.

Nieuw hier?

Wil je een avond bijwonen of een activiteit bezoeken, kortom proeven wat wij doen?