Nieuw seizoen 2020!

Nieuw seizoen 2020!

Hey you!
We gaan weer van start! Een gloednieuw jaar voor de boeg, 2020!

De Engelse term “20/20 eyesight” staat voor de hoeveelheid scherpte van je zicht. Als je “20/20 eyesight” hebt, betekend dit dus dat je een optimale scherpte hebt!
Wij van Run This Town geloven dat dit een jaar een jaar gaat worden waarin we met z’n allen geestelijk op 20/20 scherp worden gezet door onze Vader! Dat God tegen ons zegt: “De moeilijkheden van dit moment zijn niet erg en duren maar kort, als je ze vergelijkt met de heerlijke, eeuwige dingen die we daardoor nog zullen krijgen. Dat maakt alles goed. Maar dan moeten we niet letten op de zichtbare dingen, maar op de onzichtbare dingen. Want de zichtbare dingen zijn tijdelijk, maar de onzichtbare dingen zijn eeuwig ‭‭(2 Korintiërs 4:17 (BB).”
God wil onze geestelijke ogen gaan trainen en optimaal gaan gebruiken! Want die zijn voor eeuwige duur! En dat proces begint hier al op aarde!

Kom je daarom ook meetrainen aanstaande zondag 19 januari 😊🙌🏻?! We hebben Sera van der Vijver uitgenodigd om liedjes met ons te zingen en iets met ons te delen die avond! Zij heeft een bijzondere wandel met God die ons kan inspireren en aanmoedigen om God in ons leven te betrekken en onze talenten voor God te gebruiken. Sera heeft hierin iets moois ontdekt wat ze met ons gaat delen.

See you there 😎!

Nieuw hier?

Wil je een avond bijwonen of een activiteit bezoeken, kortom proeven wat wij doen?