Cupcakes uitdelen in Nij Smellinghe // Reach & Impact

Cupcakes uitdelen in Nij Smellinghe // Reach & Impact

22 januari zijn we aan het bakken geweest met de kids/jeugd van de Woodbrookers. We hebben lekkere cupcakes, brownies en een appeltaart gebakken met elkaar. Toen zijn we in een busje gestapt en zijn de gebakjes gaan uitdelen aan een aantal patiënten in Nij Smellinghe.

Zij waren blij verrast en vonden het een prachtig gebaar. We gaven er ook een kaartje bij met een bemoediging erop geschreven.
Best even spannend voor de kinderen om een ziekenhuis in te gaan en zomaar mensen aan te spreken, maar ze hebben doorgezet en vonden het achteraf toch wel erg leuk om te doen.
Het deed hen goed om te geven en deze mensen te bemoedigen en even aandacht aan hen te schenken.

Een patiënt raakte geëmotioneerd door het gebaar en het kaartje. Meneer vertelde een bloedpropje in zijn hoofd gehad te hebben en dat het allemaal erg heftig is geweest en hij eigenlijk een soort doodsangst had ervaren, wat hij nog steeds ervoer.
De dominee zal langskomen vertelde hij, maar was niet geweest en dat vond meneer wel jammer, “geeft je dan toch weer even hoop hé”, zei meneer. We hebben naar hem geluisterd en hem bemoedigd dat Jezus Degene is die hem weer hoop zal bieden, dat hij zelf ook naar Jezus kan met zijn zorgen. We hebben ook voor hem mogen bidden en Gods Geest en Zijn rust en vrede kwam voelbaar in de kamer.
Ook is er 1 van onze zusters opgenomen in Nij Smellinghe en wij troffen haar daar. We hebben uiteraard ook voor haar gebeden en de handen opgelegd en genezing geproclameerd in Jezus Naam.

Het was weer een mooie dag. We hebben vandaag ook veel andere jeugd ontmoet die momenteel op Woodbrookers verblijven en ook hun begeleiding. We hopen en verwachten nog veel andere activiteiten te doen met jeugd daar. God is daar immers iets begonnen en zal hiermee doorgaan want God is een God van trouw.

“Vergeet ook nooit elkaar goed te doen en elkaar te helpen, want dat zijn de offers die God welgevallig zijn.” (Hebreeën 13:16)

Nieuw hier?

Wil je een avond bijwonen of een activiteit bezoeken, kortom proeven wat wij doen?