Bowlen met de jeugd van Woodbrookers

Bowlen met de jeugd van Woodbrookers
27 februari hebben wij gegeten en gebowld met de jeugd van de Woodbrookers. Dit om hen te leren kennen en een relatie met hen op te bouwen. We willen graag een positieve invloed op hun leven hebben, hen bemoedigen en liefde en aandacht geven.

De jeugd is open naar ons toe en uiteindelijk zoeken zij allemaal de liefde van de Vader. Het is zo mooi om hen aandacht te geven, naar hen te luisteren, hen te bemoedigen en hen te vertellen over God en wat Hij in onze levens heeft gedaan.

Ook hebben wij weer goede gesprekken gehad en wij zijn God dankbaar voor deze ‘open deur’. God ziet deze tieners en wat hebben zij al een ellende meegemaakt..! Wij vinden het prachtig dat God ons deze tieners ‘toevertrouwd’. Dat God ons op die manier wil gebruiken, als Zijn handen en voeten, dat God óns inzet voor Zijn Koninkrijk.
Laten we dat wat God ons gegeven heeft gebruiken en uitdelen. We hebben zoveel te geven en er zijn nog zoveel mensen die het nodig zijn. Laten we elke dag weer naar God uitspreken, oke Heer, hier ben ik weer. Bereid U te dienen, Uw Koninkrijk te verkondigen, vandaag mag U weer door mij heen werken. Wauw, dan gaat de wereld Jezus leren k

Gods zegen allemaal en als je eens mee wilt met Reach & Impact of ideeën hebt of vragen, laat het mij (Celine) weten.

Nieuw hier?

Wil je een avond bijwonen of een activiteit bezoeken, kortom proeven wat wij doen?